קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות29
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קפרזה פסטה שכבתית

סלט קפרזה פסטה שכבתית
סלט קפרזה פסטה שכבתית הוא טבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום, אורפסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלט פסטה קפרזה, סלט פסטה קפרזה, ו סלט פסטה קפרזה.

הוראות

1
בסיר גדול, חום 3 ליטרים מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים 3 כפות מלח; לחזור רותחים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
להוסיף פסטה; לבשל לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מסננים להתקרר מעט, ואז לזרוק עם 1 כוס של נוזל כבישה שמורות מן bocconcini (אם יש פחות מ 1 כוס נוזל במרינדה, להוסיף מספיק שמן זית לנוזל כדי להפוך 1 כוס). מקררים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מניחים עגבניות על תבנית אפייה ungreased עם הצדדים, מחולק על ידי צבע; מפזרים 1/2 מלח כפית. מניחים בצד 15 דקות, ואז מתייבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
בסיר 1-ליטר, חומץ בלסמי חום לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד מופחת בחצי. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
ב 3 1/2-צלחת זוטות ליטר או קערת זכוכית גדולה, שכבה כדלקמן: שכבה בעדינות חצי הפסטה, ואז שליש עלי בזיליקום, ואז שכבה אחת של כל העגבניות האדומות. מעל העגבניות עם בוקוניצ ' יני, ואז שאר הפסטה, עוד שליש מהזיליקום, ואז העגבניות הצהובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה צהובהעגבנייה צהובה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
טפטוף עם חומץ בלסמי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
9
לגרוס בזיליקום שנותר, ומפזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות