קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות29
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קפרזה פסטה שכבתית

סלט קפרזה פסטה שכבתית
סלט קפרזה פסטה שכבתית הוא טבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום, אורפסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלט פסטה קפרזה, סלט פסטה קפרזה, ו סלט פסטה קפרזה.

הוראות

1
בסיר גדול, חום 3 ליטרים מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים 3 כפות מלח; לחזור רותחים.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
להוסיף פסטה; לבשל לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מסננים להתקרר מעט, ואז לזרוק עם 1 כוס של נוזל כבישה שמורות מן bocconcini (אם יש פחות מ 1 כוס נוזל במרינדה, להוסיף מספיק שמן זית לנוזל כדי להפוך 1 כוס). מקררים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מניחים עגבניות על תבנית אפייה ungreased עם הצדדים, מחולק על ידי צבע; מפזרים 1/2 מלח כפית. מניחים בצד 15 דקות, ואז מתייבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
בסיר 1-ליטר, חומץ בלסמי חום לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד מופחת בחצי. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
ב 3 1/2-צלחת זוטות ליטר או קערת זכוכית גדולה, שכבה כדלקמן: שכבה בעדינות חצי הפסטה, ואז שליש עלי בזיליקום, ואז שכבה אחת של כל העגבניות האדומות. מעל העגבניות עם בוקוניצ ' יני, ואז שאר הפסטה, עוד שליש מהזיליקום, ואז העגבניות הצהובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה צהובהעגבנייה צהובה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
טפטוף עם חומץ בלסמי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
9
לגרוס בזיליקום שנותר, ומפזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות