סלט קפרזה פסטה שכבתית
סלט קפרזה פסטה שכבתית הוא טבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום, אורפסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלט פסטה קפרזה, סלט פסטה קפרזה, ו סלט פסטה קפרזה.
הוראות
בסיר גדול, חום 3 ליטרים מים רותחים.
מוסיפים 3 כפות מלח; לחזור רותחים.
להוסיף פסטה; לבשל לפי ההוראות על החבילה.
מסננים להתקרר מעט, ואז לזרוק עם 1 כוס של נוזל כבישה שמורות מן bocconcini (אם יש פחות מ 1 כוס נוזל במרינדה, להוסיף מספיק שמן זית לנוזל כדי להפוך 1 כוס). מקררים כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים עגבניות על תבנית אפייה ungreased עם הצדדים, מחולק על ידי צבע; מפזרים 1/2 מלח כפית. מניחים בצד 15 דקות, ואז מתייבשים עם מגבות נייר.
בסיר 1-ליטר, חומץ בלסמי חום לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד מופחת בחצי. להפריש להתקרר.
ב 3 1/2-צלחת זוטות ליטר או קערת זכוכית גדולה, שכבה כדלקמן: שכבה בעדינות חצי הפסטה, ואז שליש עלי בזיליקום, ואז שכבה אחת של כל העגבניות האדומות. מעל העגבניות עם בוקוניצ ' יני, ואז שאר הפסטה, עוד שליש מהזיליקום, ואז העגבניות הצהובות.
טפטוף עם חומץ בלסמי מקורר.
לגרוס בזיליקום שנותר, ומפזרים על גבי.