סלט קרוטון עגבניות ושום הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מוצרלה פרליני, חמאה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא משהו. נסו כבש פסטו עם עגבניות צלויות וסלט קרוטון, מרק שום מעוטר קרוטון, ו שום רוזמרין קרוטון טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה, להוסיף 3 כפות שמן זית, החמאה, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל להחדיר את החמאה ושמן עם השום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר