סלט קרפצ'יו סלק מוזהב
סלט קרפצ'יו סלק מוזהב עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. אם יש לכם jalapeno צ'ילה, מלח ופלפל כשרים, סלק זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. נסו קרפצ'יו סלק מוזהב, קרפצ'יו סלק מוזהב, ו קרפצ'יו סלק מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לעטוף את הסלק בחוזקה בנייר כסף. צולים את הסלק ישירות על מתלה התנור במשך 40 דקות, או עד רך רק כאשר פירסינג עם סכין. לפתוח, להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לקרר עד צונן לחלוטין. (סלק יכול להתבצע 1 יום קדימה. עוטפים בפלסטיק ומקררים.)
עבור שמן צ 'ילה: בסיר קטן, לשלב את השמן ואת צ' ילה טחון, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. ברגע צ ' ילה מתחיל לרחוש והופך כתום בצבע, לכבות את החום.
להעביר את שמן צ ' ילה לקערה קטנה להתקרר לחלוטין. (שמן צ ' ילה יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור מכוסה בטמפרטורת החדר.)
בזהירות לקלף את הסלק. באמצעות מנדולינה, להגדיר בעובי 1/8 אינץ', או סכין חדה מאוד, לחתוך את הסלק לתוך סיבובים דקים נייר. סדר את פרוסות הסלק חופפות על מגש גדול.
מפזרים את החומץ בכל מקום.
טפטף קצת שמן צ 'ילה (עם צ' ילה טחון) על כל הסלק. מתבלים את פרוסות הסלק בנדיבות עם מלח ופלפל.
מפזרים בכל רחבי עם גבינת גורגונזולה.
מקשטים עם ארוגולה ומגישים.