סלט רדיקיו-פסטה
Radicchio-סלט פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, orecchiette, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. Radicchio-סלט פסטה, סלט אנדיב עם פסטן ורדיקיו, ו סלט פסטה שיטאקי-ג'ינג'ר עם רדיקיו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מביאים מים לרתיחה, מלח אותו ומבשלים פסטה אל דנטה.
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את המרמלדה הכתומה, שום, אורגנו, חרדל וחומץ. להזרים את שמן הזית לתוך ההלבשה תוך לטאטא רוטב העונה עם מלח ופלפל. משוך את 8 של העלים החיצוניים של radicchio. טופס הגשה כוסות לסלט פסטה מתוך העלים באמצעות 2 עלים כדי ליצור כל קערה. קוצצים הנותרים radicchio. לזרוק רדיקיו ופסטה ובצל עם הרוטב לשלב.