סלט שזיף צהוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט שזיף צהוב. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. אם יש לכם פלפל, חרדל דיז'ון, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 2 דקות. נסו תרגע, בסגנון ספרדי: צהוב עגבניות Gazpacho, פירורי לחם שקדים קלויים, סלט טונה ממולא פיקילו או עגבניות שזיף, שזיף צהוב Kouign Amann, ו סלט דייקון / סלט צנון עם רוטב שזיפים יפני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 13 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר, לקפל בחוזקה לאטום.
בואו לעמוד במשך 20 דקות. לקלף ולחתוך פלפלים לרצועות בעובי 1/2 אינץ'.
השאר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים סלק בתבנית קרמיקה או זכוכית 11 x 7 אינץ'.
להוסיף 1 אינץ ' של מים כדי צלחת; לכסות בחוזקה עם נייר כסף.
אופים ב 450 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב; לקלף לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מערבבים את שמן הזית ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור) בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.
מקום פרוס סלק בקערה בינונית.
טפטוף סלק עם 3 כפות ויניגרט; לזרוק בעדינות.
בואו לעמוד לפחות 15 דקות. מחלקים סלק באופן שווה בין 6 צלחות סלט, ומעל כל מנה באופן שווה עם פלפלים, שזיפים, ועגבניות.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.