סלט שמנת חמוציות ג'לי®
אם יש לכם מים, גבינת שמנת, תערובת ג'לטין בטעם פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: סלט חמוציות חגיגי-אננס ג'לי, פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran, ו סלט ג'לי ירוק בהיר של פור - זה סלט ג' לי מורח.
הוראות
יוצקים מיץ מאננס מרוסק ורוטב חמוציות בכוס מדידה ומוסיפים מספיק מים כדי שווה 2 כוסות של נוזל; מביאים לרתיחה בסיר.
הסר מהחום ולהמיס ג ' לטין פטל בנוזל.
יוצקים ג ' לטין לתוך קערה ומקררים עד סט חלקי, על 45 דקות.
מקציפים גבינת שמנת עם מיונז בקערה עם מיקסר חשמלי עד רכות; בהדרגה להכות חלקית להגדיר ג ' לטין לתערובת גבינת שמנת. בעדינות לקפל 1 כוס מוקצף ציפוי לתוך התערובת. מערבבים אננס כתוש, רוטב חמוציות, תפוח, ואגוזים לתערובת ג ' לטין.
מעבירים לקערת הגשה ומקררים עד סט, כ 4 שעות.
מגישים חלבית עם 1/2 כוס מוקצף ציפוי, או לפי הצורך.