סלט שעועית ירוקה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם בזיליקום, חומץ יין, גבינת פטה מתפוררת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית ירוקה, גבינת עיזים וסלט זיתים ירוקים, שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, ו ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מרתיחים סיר גדול של מים מלוחים.
מוסיף את השעועית הירוקה ומבשלים עד פריך במכרז, 1 עד 2 דקות. השתמש עכביש כדי להסיר לקערה של מי קרח.
מסננים היטב, לטפוח יבש ומניחים את השעועית בקערה גדולה.
מערבבים עם גבינת פטה, עגבניות ובצל אדום.
טוסט השקדים במחבת קטנה, 2 עד 3 דקות.
לטאטא יחד את שמן הזית, חומץ יין אדום, בזיליקום, שום וקצת מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על שעועית ירוקה ומפזרים שקדים קלויים.
בואו להשרות במקרר במשך 1 שעה לפני ההגשה.