סלט שעועית ירוקה וקנליני
סלט שעועית קאנליני וירוק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. גשו לסופר וקנו שעועית, בצל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלט שעועית קנליני, מרענן סלט שעועית קנליני, ו Tunan ו Cannellini שעועית סלט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לכסות את שעועית קנליני עם 2 סנטימטרים של מים.
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית ובצל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם והוספת מים נוספים כדי לכסות לפי הצורך, עד השעועית הם מכרז, על 2 שעות.
לנקז ולתת מגניב לחלוטין. היפטר מעלי הדפנה, הקורנית והבצל.
בינתיים, בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית הירוקה עד שהם פריך במכרז, על 3 דקות.
לנקז היטב ולהתפזר על תבנית אפייה כדי להתקרר. ללטף את השעועית יבשה עם מגבות נייר.
חותכים את השעועית באלכסון לאורכים 1 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים את שמן הזית, מיץ לימון, כוסברה וזיתים ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את שעועית קנליני שעועית ירוקה העונה עם מלח ופלפל.
מגישים את הסלט עם פלחי לימון.