קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלט שעועית לבנה ואורוגולה

סלט שעועית לבנה ואורוגולה
אם יש לך בערך שעה ו-35 דקות לבלות במטבח, סלט שעועית לבנה וארוגולה עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אם יש לכם מלח ופלפל כשר, פתיתי פלפל, פרושוטו וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט פולי אגורה ושעועית ירוקה עם פסטו ארוגולה , סלט ארוגולה ואגסים עם אגוזי מלך קלויים , וסלט ארוגולה עם רימונים, אבוקדו וגבינת עיזים .

הוראות

1
ערב קודם, מניחים את השעועית בקערה גדולה ומוסיפים מים לכיסוי של 2 סנטימטרים. משרים לילה במקרר. למחרת, מסננים את השעועית, שוטפים במים קרים ומסננים שוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את 2 כפות שמן הזית בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל האדום ומטגנים על אש בינונית-נמוכה במשך 7 עד 9 דקות, עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מוסיפים את השעועית ומספיק מים כדי לכסות אותם ב-3 אינץ'. מביאים לרתיחה ומסירים כל קצף שעולה לפני השטח. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות במשך 45 דקות, עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מסננים את השעועית והבצל ומעבירים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
בינתיים, מחממים את 1/2 כוס שמן הזית במחבת 10 עד 12 אינץ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את העגבניות המיובשות, השום, הרוזמרין, פתיתי הפלפל האדום והפרושוטו ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות, עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
יוצקים את תערובת השמן החמה על השעועית המנוגרת החמה, ומערבבים היטב. מניחים להתקרר 10 דקות בלבד. בעודם חמים, מערבבים פנימה את גרידת הלימון, מיץ הלימון, 2 כפיות מלח וכפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
מניחים בקערת הגשה גדולה ורדודה, מקיפים בארוגולה, טועמים תיבול ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך