סלט שעועית לימה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 256 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, בצל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט שעועית לימה, ארטישוק, שעועית לימה וסלט אפונה, ו סלט שעועית לימה במרינדה.
הוראות
1
כדי לבשל את שעועית לימה
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימה
2
מחממים סיר בינוני מעל חום גבוה במשך 1 דקה. מערבולת ב 2 כפות שמן זית, ומוסיפים את הבצל, השום, ואת הקורנית. לטגן מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את השעועית, ומבשלים כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לצפות את השעועית עם בצל ושמן. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את השעועית בכמה סנטימטרים. מבשלים 5 עד 7 דקות, עד השעועית הם רק במכרז. מגניב ולאחסן את השעועית בנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שעועית
בצל
מים
שמן בישול
4
כדי להפוך את הסלט
5
מערבבים את שאלוט, מיץ לימון, וכפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שאלות
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בואו נשב 5 דקות.
7
להקציף ב 5 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מסננים את השעועית המקוררת היטב וזורקים אותם עם ויניגרט זה וקורט של מלח ופלפל. טעם לתיבול ומערבבים בעשבים.