סלט שעורה ים תיכוני
סלט שעורה ים תיכוני הוא טבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אגוזי מלך, שעורה פנינה, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט שעורה ים תיכוני, סלט חצילים ושעורה ים תיכוני, ו סלט חצילים ושעורה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 1/4 כוסות מים ושעורה לרתיחה בסיר. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים במשך 25 דקות או עד מכרז ונוזל נספג כמעט. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים קליפת לימון, מיץ לימון, שמן זית וחרדל בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים שעורה, שומר, והבא 6 מרכיבים (דרך שעועית); לזרוק בעדינות. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מקשטים באגוזים ממש לפני ההגשה.