קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות64
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שעורה ים תיכוני

סלט שעורה ים תיכוני
סלט שעורה ים תיכוני הוא טבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אגוזי מלך, שעורה פנינה, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט שעורה ים תיכוני, סלט חצילים ושעורה ים תיכוני, ו סלט חצילים ושעורה ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 1/4 כוסות מים ושעורה לרתיחה בסיר. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים במשך 25 דקות או עד מכרז ונוזל נספג כמעט. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מערבבים קליפת לימון, מיץ לימון, שמן זית וחרדל בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים שעורה, שומר, והבא 6 מרכיבים (דרך שעועית); לזרוק בעדינות. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
4
מקשטים באגוזים ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים