סלט שרימפס ים תיכוני בכוסות מלפפון
סלט שרימפס ים תיכוני בכוסות מלפפון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 45 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו כוסות מלפפון ים תיכוני, שרימפס בכוסות מלפפון, ו סביצ'ה שרימפס בכוסות מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף יחד את שמן הזית, מיץ לימון, פטרוזיליה, צלפים, ושום.
מוסיפים שרימפס ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים את המלפפונים לפרוסות 18 3/4 אינץ'. עם כף מלון או כף קטנה, לגרד כמחצית הבשר ממרכז כל פרוסה. ממלאים כל כוס בסלט שרימפס, או, למצגת אפילו יפה יותר, מניחים חסילון שלם במהופך לתוך כמחצית כוסות המלפפון, ואז כפית את הסלט סביבו.