קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סלט שרימפס קלויים

סלט שרימפס קלויים
סלט שרימפס קלויים לוקח בערך 38 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 442 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיונז, שמיר, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית . זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דליקה צלויה עם פארו, בצל אדום קלוי, גבינת עיזים וארוגולה , שרימפס וקרוד שקדים סלט מנגו , וסלט אבוקדו ועגבניות בציפוי שרימפס בגריל .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מקלפים ומחלצים את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מניחים אותם על תבנית עם שמן זית, 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים את השרימפס על שכבה אחת וצולים במשך 6 עד 8 דקות, רק עד שהוא ורוד, יציב ומבושל. מניחים להתקרר במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בינתיים מכינים את הרוטב. בקערה גדולה, טורפים יחד את המיונז, גרידת התפוז, מיץ התפוזים, החומץ, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. כשהשרימפס מתקררים מוסיפים אותם לרוטב ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את השמיר, הצלפים והבצל האדום ומערבבים היטב. הטעמים ישתפרו אם תאפשרו לסלט לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. אחרת, מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו