סלט תאילנדי רזה עם רוטב בוטנים
המתכון סלט תאילנדי רזה עם רוטב בוטנים מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט מצוין מוצרי חלב חינם וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 290 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך סוכר, רוטב בוטנים מתכון, בוטנים קלויים יבשים בטעם דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. מתכונים דומים: סלט תאילנדי עם רוטב בוטנים, סלט תאילנדי עם רוטב בוטנים, ו סלט עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים.
הוראות
בסיר בינוני, להביא מרק רותחים; להוסיף בולגור מבושל. חזור לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 15 דקות או עד bulgur הוא מכרז ואת רוב הנוזל נספג.
ניקוז במידת צורך. בינתיים, להכין edamame על פי הוראות החבילה.
להעביר בולגור ו edamame לקערה גדולה; מערבבים פלפל מתוק, גזר, בצל אדום, כוסברה.
מחלקים תרד בין ארבע צלחות הגשה. למעלה עם תערובת bulgur; טפטוף עם רוטב בוטנים.
רוטב בוטנים: בסיר קטן, לשלב 1/3 כוס מים, 3 כפות מופחת שומן חמאת בוטנים שמנת, 2 כפות מופחת נתרן רוטב סויה, 1 כפית סוכר, 1/4 כפית ג ' ינג ' ר הקרקע, 1/8 כפית פלפל אדום כתוש, ו 1 שן שום, טחון.
להקציף כל הזמן על חום בינוני-נמוך כ 3 דקות או עד חלקה מעט מעובה (תערובת יופיע מקושקש בהתחלה אבל יהפוך חלק כמו שלה לטאטא מעל החום). עושה על 2/3 כוס.