קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה Smokin'

סלט תפוחי אדמה Smokin'
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Smokin' סלט תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Smokin ' ביצים ממולאות חמות, במיה כבושה לוהטת, ו Smokin 'Hoppin' ג'ון.

הוראות

1
מחממים גריל עד בינוני. שמן הסורגים הגריל היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
פורסים את תפוחי האדמה לאורכו על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומוסיפים 2 כפות שמן קנולה, פפריקה ו 2 כפיות כל מלח ופלפל. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, מכסים ומבשלים 5 דקות, ולאחר מכן לסובב אותם 90 מעלות F ומבשלים 5 עד 10 דקות יותר. הפוך את תפוחי האדמה וחזור על הצד השני. הם צריכים להיות מנופחים מעט חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר ולאפשר להתקרר לחלוטין. קוביות לחתיכות 3/4 ל-1 אינץ'.
6
בקערת זכוכית גדולה, לשלב את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, סלרי, בצל אדום וכוסברה. בקערת זכוכית בינונית, לשלב את השמנת החמוצה, מיונז, חרדל, 1 כפית מלח, 2 כפיות פלפל, צלפים ומיץ לימון. התאם את המלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקפלים את תערובת המיונז לתוך תערובת תפוחי אדמה עד מצופה. מכסים ומקררים 20 עד 30 דקות. מערבבים ולהתאים את התיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8
צילום קאט טויטש