קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה Smokin'

סלט תפוחי אדמה Smokin'
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Smokin' סלט תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Smokin ' ביצים ממולאות חמות, במיה כבושה לוהטת, ו Smokin 'Hoppin' ג'ון.

הוראות

1
מחממים גריל עד בינוני. שמן הסורגים הגריל היטב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
פורסים את תפוחי האדמה לאורכו על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומוסיפים 2 כפות שמן קנולה, פפריקה ו 2 כפיות כל מלח ופלפל. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, מכסים ומבשלים 5 דקות, ולאחר מכן לסובב אותם 90 מעלות F ומבשלים 5 עד 10 דקות יותר. הפוך את תפוחי האדמה וחזור על הצד השני. הם צריכים להיות מנופחים מעט חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר ולאפשר להתקרר לחלוטין. קוביות לחתיכות 3/4 ל-1 אינץ'.
6
בקערת זכוכית גדולה, לשלב את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, סלרי, בצל אדום וכוסברה. בקערת זכוכית בינונית, לשלב את השמנת החמוצה, מיונז, חרדל, 1 כפית מלח, 2 כפיות פלפל, צלפים ומיץ לימון. התאם את המלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מקפלים את תערובת המיונז לתוך תערובת תפוחי אדמה עד מצופה. מכסים ומקררים 20 עד 30 דקות. מערבבים ולהתאים את התיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
צילום קאט טויטש