סלט תפוחי אדמה Smokin'
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Smokin' סלט תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Smokin ' ביצים ממולאות חמות, במיה כבושה לוהטת, ו Smokin 'Hoppin' ג'ון.
הוראות
מחממים גריל עד בינוני. שמן הסורגים הגריל היטב.
פורסים את תפוחי האדמה לאורכו על 3/4 אינץ ' עבה.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומוסיפים 2 כפות שמן קנולה, פפריקה ו 2 כפיות כל מלח ופלפל. זרוק למעיל.
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, מכסים ומבשלים 5 דקות, ולאחר מכן לסובב אותם 90 מעלות F ומבשלים 5 עד 10 דקות יותר. הפוך את תפוחי האדמה וחזור על הצד השני. הם צריכים להיות מנופחים מעט חום זהוב.
הסר ולאפשר להתקרר לחלוטין. קוביות לחתיכות 3/4 ל-1 אינץ'.
בקערת זכוכית גדולה, לשלב את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, סלרי, בצל אדום וכוסברה. בקערת זכוכית בינונית, לשלב את השמנת החמוצה, מיונז, חרדל, 1 כפית מלח, 2 כפיות פלפל, צלפים ומיץ לימון. התאם את המלח לפי הצורך.
מקפלים את תערובת המיונז לתוך תערובת תפוחי אדמה עד מצופה. מכסים ומקררים 20 עד 30 דקות. מערבבים ולהתאים את התיבול לפי הצורך.