סלט תפוחי אדמה איטלקי
המתכון סלט תפוחי אדמה איטלקי מוכן בסביבות 55 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו סירופ סורגום, שאלוט, סלמי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלט תפוחי אדמה איטלקי, סלט תפוחי אדמה איטלקי, ו סלט תפוחי אדמה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 5 מרכיבים ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ומרתיחים 15 עד 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
ניקוז; להשליך רוזמרין, שום, ועלי דפנה.
מפזרים תפוחי אדמה עם מלח; בעדינות לערבב את המעיל. מגניב 10 דקות.
בינתיים, סאוט סלאמי בגודל בינוני מחבת nonstick מעל חום בינוני 1 עד 2 דקות או עד פריך; לנקז על מגבות נייר.
להקציף יחד שאלות ו -4 המרכיבים הבאים.
מוסיפים 1/3 כוס שמן זית בזרם איטי, יציב, מטאטא כל הזמן עד חלקה.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. לזרוק יחד תפוחי אדמה, תערובת חומץ, ארוגולה, ו טרגון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. למעלה עם סלאמי רק לפני ההגשה.