סלט תפוחי אדמה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה בגריל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך עלי אורגנו, חומץ יין, זיתים נרפא שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בגריל, סלט שלוש תפוחי אדמה בגריל, ו סלט תפוחי אדמה בגריל.
הוראות
חום גריל בינוני (350 עד 45
עם שטח שנותר לא מחומם לחום עקיף. לזרוק תפוחי אדמה ב 1 כף. שמן; צד שטוח גריל למטה עד הסימנים מופיעים, 8 דקות. להתהפך, לעבור לאזור עקיף. מבשלים עד מכרז, 10 דקות.
בואו מגניב, ואז לחתוך לחתיכות.
להקציף הנותרים 3 כף. שמן, חרדל, חומץ, אורגנו, צלפים, פתיתי צ ' ילה, ואנשובי בקערה גדולה. מערבבים בעדינות את שאר החומרים.