סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 15 גרם חלבון , 32 גרם שומן ובסך הכל 656 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, עלי פטרוזיליה, אורגנו קלות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך 30 דקות בערך. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 81% . נסו סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים ,שעועית ירוקה במרינדה עם עגבניות, זיתים ופטה , וסלט אצבעות ועגבניות צלויות עם שעועית ירוקה וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים ומבשלים את ה-Haricot vert עד ל-Al-Dente, כ-90 שניות. מזעזעים במי קרח, מסננים היטב, קוצצים לחצאים או שליש ושומרים.
שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים בגודל 2 סנטימטרים ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שסכין קטנה המוחדרת למרכז תפוח האדמה נתקלת בהתנגדות מסוימת, כ-5 דקות.
מסננים היטב, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומצננים מעט. חצו לאורך.
מקציפים את החומץ, מיץ הלימון, החרדל, הדבש ומלח ופלפל. טורפים לאט את שמן הזית עד לקבלת אמולסיה.
מחממים את הגריל לחום בינוני. זורקים את תפוחי האדמה בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. צולים עד להזהבה בכתמים, מערבבים מדי פעם, כ-5 דקות.
מוציאים ומערבבים עם מעט מהוויניגרט.
מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, השעועית הירוקה, גבינת הפטה, הזיתים והאורגנו. זורקים עוד מהוויניגרט, טועמים ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. מפזרים מעל את עלי הפטרוזיליה ומזלפים מעט שמן זית.