סלט תפוחי אדמה בגריל עם פלפלים ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה חדש בגריל עם פלפלים ובצל. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 677 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן קנולני, מלח ופלפל, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בצל ופלפלים חרוכים, סלט לחם בגריל עם פלפלים מתוקים ובצל, ו סלט תפוחי אדמה טבעוני עם פלפלים, בצל ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל מעל חום גבוה.
מברשת תפוחי אדמה עם שמן, העונה עם מלח ופלפל וגריל עד חרוך מעט.
לטאטא את החומץ והחרדל בקערה, ואז לאט לטאטא בשמן הזית.
להקציף במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה לויניגרט, ואז מוסיפים את הפלפלים, הבצלים והפטרוזיליה, וזורקים לשלב.