סלט תפוחי אדמה בסגנון טקסס עם חרדל ובצל אדום כבוש
סלט תפוחי אדמה בסגנון טקסס עם חרדל ובצל אדום כבוש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ביצים מבושלות קשה, תפוחי אדמה חדשים, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: בצל אדום כבוש, סלט תפוחי אדמה חדש בסגנון טקסס, ו סלט תפוחי אדמה חדש בסגנון טקסס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים את החומץ, הסוכר, זרעי חרדל ו 1 כף מלח לרתיחה בסיר קטן ומבשלים עד הסוכר והמלח מתמוסס, על 1 דקה.
העברה לקערה קטנה ולתת מגניב במשך 10 דקות.
מוסיפים את הבצלים ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
מסננים את הבצל דרך מסננת לתוך קערה ושומרים את הנוזל כבישה.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול, לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' ולהוסיף 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד סכין מוכנס לתוך מרכז תפוחי האדמה פוגש ללא התנגדות.
מסננים את תפוחי האדמה היטב, תן להתקרר מעט (אבל לא כל הדרך) ולפרוס לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מעבירים את תפוחי האדמה החמים לקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים, בצל כבוש ופלפלים אדומים.
לטאטא יחד את המיונז, חרדל, כמה כפות של נוזל כבישה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הרוטב והפטרוזיליה לתפוחי האדמה החמים ומערבבים בעדינות לשלב; מתבלים במלח ופלפל.
מגישים בטמפרטורת החדר או מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 2 שעות ומגישים צונן.