סלט תפוחי אדמה בערווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה Herbed. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 213 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שיני שום, טרגון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה בערווה, סלט תפוחי אדמה בערווה, ו Herbed סלט תפוחי אדמה חדש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז.
ניקוז, וקריר במשך 10 דקות. פורסים כל תפוח אדמה בחצי אורך.
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מניחים יין בסיר קטן על חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 6 דקות).
מוסיפים חומץ, שמן זית, חרדל דיז ' ון, מלח, פלפל שחור ושום טחון; מערבבים עם מקצף עד בשילוב טוב.
טפטוף יין תערובת על תפוחי אדמה; מפזרים עירית, פטרוזיליה, טרגון. לזרוק בעדינות לשלב.