קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

סלט תפוחי אדמה ברביקיו

סלט תפוחי אדמה ברביקיו
אם יש לכם רוטב ברביקיו, בצל, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . , שהוא מוצק. נסו רוטב ברביקיו אני, צלעות ברביקיו, ו איך ברביקיו תרנגול הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בקוביות לתוך קומקום גדול לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים ומפיצים את תפוחי האדמה על סדינים אפייה בשכבה אחת. לצנן את תפוחי האדמה במקרר עד קר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מערבבים את תפוחי האדמה המקוררים, בצל אדום, ביצה, מיונז, רוטב ברביקיו, אבקת שום, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים פפריקה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים