קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות63
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה גרמני

סלט תפוחי אדמה גרמני
המתכון סלט תפוחי אדמה גרמני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. זה מנות ראשונות יש 131 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קמח, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה נהדר. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני (Ww), סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הוסף מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
חום מעל חום גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
ניקוז.
5
בואו להתקרר ולחתוך בקוביות.
6
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה.מערבבים את המרק, חומץ, קמח, סוכר, זרעי סלרי ופלפל שחור בסיר. מערבבים את הבצל. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד התערובת רותחים ומתעבה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 5 דקות או עד הבצל רך.מוסיפים את תערובת הפטרוזיליה והמרק לתפוחי האדמה ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרעי סלריזרעי סלרי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מגישים חמים.טיפ: אתה יכול לתת את המנה הזאת לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה. הרוטב יהיה להשרות לתוך תפוחי אדמה חמים-טעים!
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)