סלט תפוחי אדמה הולנדי בפנסילבניה
סלט תפוחי אדמה הולנדי בפנסילבניה נטול גלוטן, וללא חלב תוספת. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תפוחי אדמה מזהב יוקון, חומץ סיידר, ביצים קשות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה הולנדי בפנסילבניה, סופגניות תפוחי אדמה הולנדיות בפנסילבניה, ו פאי עוף הולנדי בפנסילבניה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 15 דקות או עד שהם רכים. מגניב 10 דקות; לקלף ולקצוץ.
שלב בקערה גדולה תפוחי אדמה, בצל, סלרי, גזר וביצים קצוצות.
מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים בייקון מהתבנית בעזרת כף מחוררת, ושומרים 2 כפות טפטופים בתבנית.
שלב סוכר, 1/2 כוס מים, חומץ לבן, ו -5 המרכיבים הבאים (דרך ביצים טרופות); מערבבים במטרפה.
מוסיפים תערובת סוכר למחבת; מבשלים 8 דקות על אש בינונית או עד מעט סמיך, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
יוצקים תערובת סוכר על תערובת תפוחי אדמה, תוך ערבוב עדין לאיחוד.
מוסיפים בייקון ופטרוזיליה שמורים; זורקים בעדינות לציפוי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.