תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה הולנדית פנסילבניה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סלרי, חומץ סיידר, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פנסילבניה הולנדית סופגניות תפוחי אדמה, סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה, ו לחמניות תה הולנדית פנסילבניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז. מגניב 10 דקות; לקלף וקוצצים.