סלט תפוחי אדמה ובייקון קלוי
סלט תפוחי אדמה ובייקון קלוי נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים ובייקון, סלט תפוחי אדמה קלוי עם בצל מקורמל ובייקון, ו סלט בטטה קלוי עם רוטב סיידר תפוחים חם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תפוחי אדמה, שמן, רוזמרין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, לזרוק בעדינות, ולהפיץ במחבת 15-x 10-inch ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 40 עד 50 דקות או עד תפוחי אדמה רכים משחימים קלות.
מפזרים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; להתחמם.
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
לטאטא חומץ, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/4 כפית מלח, הנותרים 1/4 כפית פלפל למחבת; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם, 3-4 דקות או עד מחומם היטב.
מערבבים תרד וירקות מעורבים; טפטוף עם רוטב חם, משליך למעיל. למעלה עם תפוחי אדמה, בייקון, גבינת פרמזן; לשרת מיד.