סלט תפוחי אדמה חרדל בגריל
סלט תפוחי אדמה חרדל בגריל לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ומתכון ידידותי לפודמפה יש 339 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים יש 121 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. צאו לחנות ואספו שמן קנולן, מלח סלרי, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. עם כפית ציון 75%, המנה הזו די טובה. נסו סלט תפוחי אדמה לימון בגריל עם זרעי חרדל, סלט תפוחי אדמה בגריל עם רוטב חרדל חריף, ו סלט בטטה בגריל עם ויניגרט חרדל דבש עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, ובשלו תפוחי אדמה 10 עד 15 דקות, עד שהם רכים אך יציבים.
מסננים ומעבירים לקערה בינונית.
בקערה קטנה מערבבים שמן קנולה, חומץ, חרדל דיז ' ון, מלח סלרי ופלפל. זורקים 1/2 את התערובת עם תפוחי האדמה.
מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על דף נייר כסף, ומניחים על הגריל המוכן. הופכים מדי פעם, מבשלים 7 עד 9 דקות, עד להשחמה קלה.
מסירים מהאש ומצננים. זורקים עם תערובת השמן שנותרה להגשה.