סלט תפוחי אדמה ים תיכוני
צריך מנה צמחונית בצד? סלט תפוחי אדמה ים תיכוני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לכם מלפפון, פיתות לחמים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, ו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, פלפלים ירוקים, מלפפונים, בצל אדום וגבינה.
להקציף יחד את מיץ לימון, רוטב סלט, מלח ופלפל.
יוצקים על סלט וזורקים למעיל.
מגישים עם פלחי פיתה אם תרצה.