קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה ים תיכוני

סלט תפוחי אדמה ים תיכוני
צריך מנה צמחונית בצד? סלט תפוחי אדמה ים תיכוני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לכם מלפפון, פיתות לחמים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, ו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
ניקוז, מגניב וקוצצים.
4
בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, פלפלים ירוקים, מלפפונים, בצל אדום וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
מלפפוןמלפפון
בצל אדוםבצל אדום
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להקציף יחד את מיץ לימון, רוטב סלט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב לסלטרוטב לסלט
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים על סלט וזורקים למעיל.
7
מגישים עם פלחי פיתה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה