סלט תפוחי אדמה כחול ירוק ואדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כחול ירוק סלט תפוחי אדמה אדום. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, סלרי, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. נסו תפוחי אדמה כחולים חמים וסלט בצל ירוק, סלט תפוחי אדמה בגריל עם גרגיר הנחלים, בצל ירוק, ויניגרט גבינה כחולה, ו סלט ירוק אדום, לבן וכחול (ברי) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
להעביר תפוחי אדמה לקערה גדולה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות בגודל ביס ולחזור לקערה. מערבבים את הגבינה הכחולה, תפוחים, בצל ירוק וסלרי.
מערבבים את השמנת החמוצה ומיונז; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.