סלט תפוחי אדמה מוקרם
סלט תפוחי אדמה מוקרם עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סלרי, מלח, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט תפו " א-ארטישוק במרינדה, שעועית ירוקה במרינדה וסלט תפוחי אדמה, ו סלט בטטה במרינדה מדהים.
הוראות
ב 4-סיר ליטר או תנור הולנדי, במקום תפוחי אדמה; להוסיף מספיק מים כדי לכסות.
חום לרתיחה. מבשלים כ 20 דקות או עד מכרז.
מניחים בקערה לא מתכת גדולה.
מפזרים חומץ ומלח; לזרוק מעיל.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מניחים ביצים בשכבה אחת.
הוסף מספיק מים כדי לכסות ביצים על ידי 1 אינץ'.
חום לרתיחה. מיד להסיר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
מניחים ביצים בקערת מי קרח; בואו לעמוד 10 דקות.
מוסיפים לתפוחי אדמה עם שאר מרכיבי הסלט; מערבבים בעדינות.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים ההלבשה.
יוצקים מעל סלט; לערבב בעדינות מעיל. אם תרצה, מקשטים עם בצל ירוק פרוס נוסף.