סלט תפוחי אדמה עם אפונה
סלט תפוחי אדמה עם אפונה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חומץ טרגון, תפוחי אדמה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם נענע ואפונה, סלט תפוחי אדמה עם אפונה ונענע, ו סלט תפוחי אדמה אפוי עם בייקון ואפונה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול. מכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה חלקית, 25 דקות או עד מכרז.
הוסף אפונה ירוקה; לבשל 1 דקה.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות 1/4 אינץ'.
מערבבים את תפוחי האדמה, אפונה ירוקה, פטרוזיליה, עירית ובזיליקום בקערה גדולה.
מערבבים חומץ ו ingre-dients הנותרים בקערה קטנה, ומערבבים עם מקצף.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה, משליכים בעדינות למעיל.