סלט תפוחי אדמה עם אפונה ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה עם אפונה מנטה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 294 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שאלוט, שמנת, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם נענע ואפונה, סלט בולגור עם לימון, אפונה ומנטה, ו סלט אורז בסמטי עם אפונה, נענע ולימון.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מלא במים מלוחים בכבדות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, להפחית את החום בינוני ומבשלים עד סכין יכול בקלות להיות מוכנס לתוך תפוחי האדמה, על 10 עד 15 דקות.
לנקז את תפוחי האדמה ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת גדולה או מחבת ברזל יצוק עד השחמה ופריך היטב, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת.החזירו את המחבת, עם שומן הבייקון, לחום בינוני והוסיפו את השאלוט. העונה בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד למכרז, על 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ולהעביר את תערובת שאלוט-אפונה לקערה גדולה להתקרר. לאחר תפוחי האדמה הם מגניבים, לחתוך אותם לקוביות גדולות ולהוסיף אותם לתערובת אפונה.
מוסיפים את השמנת החמוצה, המנטה, השמנת הכבדה והבייקון המאופק ומקפלים עד שתפוחי האדמה מצופים היטב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים בטמפרטורת החדר או, אם עושים מראש, במקום במקרר. כאשר מוכן לשרת, להביא לטמפרטורת החדר ולקפל כמה כפות נוספות של שמנת.