סלט תפוחי אדמה עם ארוגולה וויניגרט דיז'ון
סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט ארוגולן ודיז'ון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את ארוגולה, מלח, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: סלט סלמון וארוגולה עם ויניגרט דיז'ון, ארוגולן וסלט אגס עם ויניגרט שרי דיז'ון, ו סלט קוסקוס, עדשים וארוגולה עם שום-ויניגרט Dijon.
הוראות
שים את הבצל בקערה קטנה לכסות עם מים קרים (זה יסיר חלק הנשיכה).
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים בנדיבות. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מנמיכים את החום כך שהמים בקושי רותחים ומבשלים כ -10 דקות, עד שאתה יכול לחדור את תפוחי האדמה עם קצה סכין חדה והוא מחליק החוצה בקלות.
מסננים את תפוחי האדמה היטב ושופכים אותם לקערה גדולה.
בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה החמים עם חומץ אורז, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיף את עירית, ארוגולה ובצל אדום ומערבבים דרך.
מקציפים יחד את חומץ היין האדום, חרדל ושמן זית בקערה קטנה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה וזורקים לשלב.
מגישים חמים או לשמור מכוסה בטמפרטורת החדר עד שעה.