סלט תפוחי אדמה עם בייקון וגורגונזולה
סלט תפוחי אדמה Fingerling עם בייקון ו Gorgonzolan נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם שאלוט, פלפל טחון מקף, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בייקון & סלט תפוחי אדמה Gorgonzola, מרק תפוחי אדמה תירס ופינגרלינג עם בייקון מעושן, ו סלט תפוחי אדמה פינגרלינג.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל תפוחי אדמה עד במכרז, על 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה; מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, לבשל בייקון עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר; להתפורר.
בקערה גדולה, להוסיף תפוחי אדמה, בייקון, gorgonzola, שאלוט, ומיונז. בעדינות לקפל תערובת תפוחי אדמה לשלב את כל החומרים.
העונה עם מלח קאיין לטעום-קצת משניהם הולך דרך ארוכה.
מגישים מיד או בתוך שעתיים.