סלט תפוחי אדמה עם דבש-רוטב חמאה
סלט תפוחי אדמה עם רוטב דבש-חמאה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שעועית, פטרוזיליה שטוחה, טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט ביצים ותפוחי אדמה עם רוטב חמאה, סלט שעועית ירוקה עם תפוחי אדמה קלויים עם רוטב חמאה בזיליקום, ו נקניק חם וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל-דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ולתת מגניב מעט, ואז לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
בינתיים, בסיר בינוני אחר של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית הירוקה עד פריך במכרז, על 6 דקות.
מסננים את השעועית במסננת ורענון מתחת למים קרים.
בקערה גדולה, מערבבים את החמאה עם דבש, פטרוזיליה, עירית, שאלוט, חומץ, חרדל, טרגון, בצל ירוק וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הצנון ואת השעועית; לזרוק מעיל.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים את הסלט בעדינות.
מעבירים את הסלט לצלחות ומגישים בטמפרטורת החדר.