סלט תפוחי אדמה עם עשבי תיבול סקווש קיץ בגריל
סלט תפוחי אדמה עם עשבי תיבול סקווש קיץ בגריל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 164 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ לימון, פלפל, cornichons, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט קיצי-סקווש עם עשבי תיבול ופקורינו פרסקו, סקווש קיץ חריף עם עשבי תיבול, ו מרק סקווש קיץ עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
כדי להכין סלט, מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 18 דקות או עד מכרז.
מסננים; חותכים תפוחי אדמה לרבעים, ומניחים בקערה גדולה. תניח בצד.
סקווש מעילים קל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
מקום סקווש על מתלה גריל; גריל 2 דקות בכל צד או עד השחמה ומכרז.
הסר סקווש מחום, ולהוסיף תפוחי אדמה.
כדי להכין רוטב, לשלב עירית ושאר החומרים בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
יוצקים רוטב על תערובת תפוחי אדמה, משליכים בעדינות לשלב.