סלט תפוחי אדמה פסטו
סלט תפוחי אדמה פסטו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מים, פלפל, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. וזה מעולה. נסו סלט תפוחי אדמה פסטו, סלט תפוחי אדמה פסטו, ו סלט תפוחי אדמה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות ומים חמים בקערה קטנה; בואו לעמוד 10 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות 1 אינץ'. לבשל תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות 15 עד 17 דקות או עד מכרז.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים עגבניות, תפוחי אדמה, בצל ירוק ושום למחבת; לטגן 5 דקות.
הוסף רוטב, מחבת deglazing על ידי גירוד חלקיקים שנצמדים לתחתית. לבשל 1 דקה; להפריש, ולשמור על חם.
מערבבים שמנת חמוצה, פסטו, ופלפל בקערה גדולה, ערבוב טוב.
להוסיף תערובת תפוחי אדמה, ולזרוק קלות עד בשילוב.