סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה
סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה, סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה, ו סלט בטטה צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים.
הוסף 1 כף. מלח, להביא לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 10 דקות (לתקוע עם קצה סכין כדי לבדוק).
מסננים תפוחי אדמה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל תפוח אדמה לרבעים ולהעביר לקערה גדולה.
מפזרים תפוחי אדמה חמים עם חומץ ולתת לעמוד 10 דקות.
מוסיפים סלרי, בצל ירוק, צ ' יפוטלים ופטרוזיליה; מערבבים לשלב.
טפטוף בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.