קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה

סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה
סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה, סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה, ו סלט בטטה צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 1 כף. מלח, להביא לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 10 דקות (לתקוע עם קצה סכין כדי לבדוק).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מסננים תפוחי אדמה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל תפוח אדמה לרבעים ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מפזרים תפוחי אדמה חמים עם חומץ ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
5
מוסיפים סלרי, בצל ירוק, צ ' יפוטלים ופטרוזיליה; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
6
טפטוף בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
7
מגישים בטמפרטורת החדר.