סלט תפוחי אדמה צרפתי
סלט תפוחי אדמה צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך צלפים, בצל ירוק, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו סלט תפוחי אדמה צרפתי, סלט תפוחי אדמה צרפתי, ו סלט תפוחי אדמה צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על 35 דקות.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה לסיר.
מניחים סיר על אש נמוכה עד נוזל מתפוחי אדמה מתאדה, כ 2 דקות.
חותכים תפוחי אדמה חמים לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
תוסיפי לחבישה. זרוק בעדינות למעיל.
בואו לעמוד לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר. זרוק שוב ותגיש.