סלט תפוחי אדמה קל
סלט תפוחי אדמה קל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, ביצים מבושלות קשות, חרדל חום חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה קל, סלט תפוחי אדמה קל וטרי, ו סלט תפוחי אדמה קל עם שמנת חמוצה וצלפים.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות ומלוח עם 1 כפית מלח 40 דקות או עד מכרז; לנקז ולקרר 10 עד 15 דקות.
מערבבים יחד מיונז, חרדל, פלפל, ונותר 1 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה.
לקלף תפוחי אדמה, ולחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מוסיפים קוביות תפוחי אדמה חמות וביצים מגורדות לקערה, ומעלים בעדינות בתערובת מיונז.
מגישים מיד, או, אם תרצה, לכסות ולקרר.
הערה: כדי להפחית את זמן הבישול, השתמש 4 תפוחי אדמה אפייה גדולים במיוחד (כ 1 פאונד כל), קלופים לחתוך לקוביות 1 אינץ'. המשך לפי ההוראות, הפחתת זמן הבישול ל-20 דקות או עד למכרז.
ניקוז ומגניב 10 דקות. להגדיל מיונז 1 1/2 כוסות, ולהמשיך לפי ההוראות.