סלט תפוחי אדמה קלוי
סלט תפוחי אדמה קלוי יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אדום קלוי, סלט תפוחי אדמה קלוי, ו סלט תפוחי אדמה קלוי.
הוראות
בסיר גדול, להביא 6 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים שעועית; מביאים לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 3 דקות.
מסננים ומניחים מיד שעועית במי קרח; לנקז יבש לטפוח.
הסר את העור החיצוני של הנייר משום (לא לקלף או להפריד ציפורן).
מקום חתוך בצד ב15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
מוסיפים תפוחי אדמה; טפטוף עם מרק.
אופים, חשוף, ב 400° במשך 30-40 דקות או עד השום מתרכך.
מוסיפים את הפלפלים האדומים, הבצלים והשעועית השמורה למחבת.
אופים 30-35 דקות יותר או עד מכרז. מגניב במשך 10-15 דקות.
לסחוט שום מרכך לתוך קערה גדולה. מערבבים בחומץ, שמן, סוכר, רוזמרין ומלח.
להוסיף ירקות; לזרוק מעיל.