קושיקשה
מוכן ב59 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

סלט תפוחי אדמה קרים

סלט תפוחי אדמה קרים
סלט תפוחי אדמה קרים עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, סלרי, טרגון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 59 דקות . זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא 30 דיאטות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה מיושן , קוסקוס גרבנזו פקאן הדרים: סלט למזג אוויר קר , וסלט אטריות שומר וקר קישוא .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול עם תחתית כבדה. מכסים במים קרים ומניחים על אש בינונית. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים מיד את האש ומסירים את המכסה. מבשלים בעדינות עד שתפוחי האדמה מתרככים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים ומכניסים לאמבט קרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
הסר את העור על ידי שפשוף עם מגבת תה. פורסים תפוחי אדמה לעיגולים או חותכים לקוביות גדולות ומכניסים לשקית רוכסן.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
מוסיפים את החומץ ומערבבים כדי לצפות את כל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
מכניסים את השקית למקרר למשך הלילה.
7
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את המיונז, החרדל, הפטרוזיליה, הטרגון, השום, הקורניצ'ונים, הבצל והסלרי. לאחר איחוד אחיד, מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
GherkinsGherkins
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
הניחו לסלט להתקרר במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.