סלט תפוחי אדמה קרים
סלט תפוחי אדמה קרים עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, סלרי, טרגון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 59 דקות . זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא 30 דיאטות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה מיושן , קוסקוס גרבנזו פקאן הדרים: סלט למזג אוויר קר , וסלט אטריות שומר וקר קישוא .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול עם תחתית כבדה. מכסים במים קרים ומניחים על אש בינונית. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים מיד את האש ומסירים את המכסה. מבשלים בעדינות עד שתפוחי האדמה מתרככים במזלג.
מסננים ומכניסים לאמבט קרח להתקררות.
הסר את העור על ידי שפשוף עם מגבת תה. פורסים תפוחי אדמה לעיגולים או חותכים לקוביות גדולות ומכניסים לשקית רוכסן.
מוסיפים את החומץ ומערבבים כדי לצפות את כל תפוחי האדמה.
מכניסים את השקית למקרר למשך הלילה.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את המיונז, החרדל, הפטרוזיליה, הטרגון, השום, הקורניצ'ונים, הבצל והסלרי. לאחר איחוד אחיד, מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל.
הניחו לסלט להתקרר במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.