סלט תרד אורזו ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 437 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.4 דולר למנה. זה הביא לך את כולםמתכונים. 11 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, כבש טחון, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 87%. נסו סלט אורזו ים תיכוני, סלט אורזו ים תיכוני, ו סלט אורזו ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה אורזו, מבשלים 5 דקות, או עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
3
מסננים.
4
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים את הטלה והשום במחבת. מתבלים טלה בכוסברה, מלח ופלפל. מבשלים עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.
שום
פלפל
כבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מסירים מהאש ומסננים.
7
בקערה גדולה מערבבים את התרד, העגבניות, מיץ הלימון והקליפה, הנענע, הפטרוזיליה, הבצל הירוק ושמן הזית שנותר. זורקים עם גבינת האורזו, הטלה והפטה להגשה.