קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פטוצ'יני יווני

פטוצ'יני יווני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פטוצ'יני יווני. מתכון זה מכין 4 מנות עם 533 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פסטה פטוצ'יני תרד, עגבניות, נענע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: המבורגרים עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, תרנגולות קורניש קלות בגריל וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי וסלט יווני, ו תרנגולות קורניש קלות בגריל וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי וסלט יווני.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מערבבים פנימה את הפטוצ ' יני ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מניחים את העגבניות, הנענע והזיתים השחורים (אם משתמשים) לסיר על אש בינונית-נמוכה, ומביאים לרתיחה חשופה. מערבבים פנימה את גבינת הפטה, ומניחים להמיס מעט.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים את פטוצ ' יני התרד לקערת הגשה, וזורקים עם תערובת העגבניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטוצ ' יני תרדפטוצ ' יני תרד
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko

ניתן לשלב יוונית עם מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יין ריחני מאוד המשלב את זר הלילה פורח יסמין, רימון ופירות הדר.הארומה המעולה והטעם החריף שלו הופכים אותו ליין שאפשר ליהנות ממנו כאפריטיף כמו גם ליווי למנות כמו פסטה עם בזיליקום, עוף א-לה קרם, סרטנים בגריל ופשטידות.