סלט תרד וצדפות
סלט תרד וצדפות עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 132 קלוריות. איש מערות זה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני משרת 8 . אם יש לכם פלפל, ויניגרט בלסמי-לימון, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סלט צדפות ותרד עם רוטב חם, סלט צדפות ותרד עם רוטב צ'ילי וניל, ו ממרח צדפות-תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שאלוט ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים 15 דקות או עד שצנוברים מזהיבים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
שלב צדפות ומיץ לימון. מתלה מזון מעיל עם תרסיס בישול; מניחים על גריל על אש בינונית-גבוהה.
מניחים צדפות על מתלה, וצולים 5 דקות מכל צד או עד לסיום.
מפזרים את יתרת 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
שלב תרד ו 1 כוס ויניגרט בלסמי-לימון בקערה גדולה, זורק לציפוי. שמרו את הוויניגרט שנותר לשימוש אחר. מסדרים תערובת תרד וצדפות על צלחות.