סלט תרד מענג ברי
סלט תרד מענג ברי דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 155 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.22 דולר למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, אבקת בצל, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . עם ציון של 83% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: גליל דלעת במילוי טעים , סלט קייל וכרוב מענג , וסלט פירות יער קיץ עם נענע טרייה שנקטפה ביד .
הוראות
במחבת כבדה קטנה על אש בינונית-נמוכה, מבשלים סוכר עד שהוא מתחיל להמיס. גררו בעדינות את הסוכר המומס למרכז המחבת כך שהסוכר יימס באופן שווה. מבשלים, ללא ערבוב, עד שהסוכר חום אדמדם כהה, כ-15 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים על תבנית מרופדת בנייר אפייה; להתקרר לחלוטין. שוברים את הפקאנים במידת הצורך.
מערבבים בקערת סלט את התרד, התותים והאוכמניות.
מניחים את ששת מרכיבי הרוטב הראשונים בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לריכוך. תוך כדי עיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם קבוע.
רגע לפני ההגשה, מזלפים סלט עם רוטב; לזרוק למעיל. מעל אגוזי פקאן מסוכרים.