סלט תרד עם ירקות ים תיכוניים בגריל
סלט תרד עם ירקות ים תיכוניים בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פטריות פורטובלו, סקווש קיץ, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תרד עם ירקות ים תיכוניים בגריל, ירקות ים תיכוניים (צלויים או צלויים), ו סלט קוסקוס ישראלי עם ירקות קלויים ים תיכוניים.
הוראות
מניחים את כל הירקות בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים 1/4 כוס שמן ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק היטב לוודא שכל ירק מקבל מכוסה בשמן.
מניחים מחבת גריל על אש בינונית. לאחר חימום, מניחים את הירקות על הגריל ומבשלים בהתאם: פטריות גריל על 5 דקות לכל צד; פלפלים ודלועים על 3 דקות לכל צד.
לאחר כל הירקות הם בגריל למקם אותם בקערת מנה גדולה כדי קריר מעט. קוביות ולהוסיף גבינת פטה, זיתים מגולענים, תרד ועלי בזיליקום. בעדינות לזרוק לערבב היטב טפטוף יותר שמן, לטעום, אם יש צורך לשרת.