סלט תרד עם פטריות שמוטות
סלט תרד עם פטריות שמוטות הוא א ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני הר העבודה. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורש בצל, מיץ לימון, ליסט ליסט, מלח ופלפל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תרד נבול עם פטריות בלסמי, סלט תרד ורדיצ'יו עם פטריות וקשיו, ו סלט תרד אסייתי עם פטריות במרינדה.
הוראות
שלבו את הפטריות והבצל בקערה והוסיפו את גרידת הלימון, מיץ הלימון, המלח והפלפל, לפי הטעם, את השומר ופתיתי הפלפל האדום.
הניחו לעמוד עד לריכוך ושפל, כ -20 דקות. קוצצים את התרד ומסדרים בקערה רדודה גדולה, מעליהם את תערובת הפטריות והבצל וזורקים בעדינות לתרד נבול.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברודסייד שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
ברודסייד שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגסים בשלים ונקטרינה מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי ופתוח לסרוג, מציע מרוכז מטע ובור פירות טעמים כהשלמה הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריו תו עור אגס מריר מרענן.