סלטים רציניים: סלט פילאף קינואה חם עם פטריות שיטאקה, גזר ופקאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלטים רציניים: סלט פילאף קינואה חם עם פטריות שיטאקי, גזר & פקאנים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לכם גזר, פטריות שיטאקה, קינואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו תרד קינואה חם וסלט שיטאקה, סלט קינואה חם עם כרוב ניצנים + פקאנים + חמוציות, ו אורז בר וסלט קינואה עם פטריות, חמוציות ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קינואה מרק עוף בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה מבושל, על 15 דקות.
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, 2-3 דקות.
מוסיפים את הגזר ואת הקורנית ומבשלים עד הגזר הם רק במכרז, 5-7 דקות.
מוסיפים את כף הנותרים שמן זית, יחד עם פטריות ושום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד פטריות מבושלים דרך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים קינואה מבושלת לירקות ומערבבים בפקאנים ופטרוזיליה קצוצה. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך.