תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלטים רציניים: סלט פילאף קינואה חם עם פטריות שיטאקי, גזר & פקאנים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לכם גזר, פטריות שיטאקה, קינואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו תרד קינואה חם וסלט שיטאקה, סלט קינואה חם עם כרוב ניצנים + פקאנים + חמוציות, ו אורז בר וסלט קינואה עם פטריות, חמוציות ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קינואה מרק עוף בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה מבושל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הגזר ואת הקורנית ומבשלים עד הגזר הם רק במכרז, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את כף הנותרים שמן זית, יחד עם פטריות ושום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד פטריות מבושלים דרך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.