סליידרים לעוף ברביקיו
מיני חטיף עוף ברביקיו הוא מאכל ללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-8 מנות עם 450 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.64 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שיני שום, לחמניות, טימין וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -4 שעות ו-55 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 43% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מיני חטיף פורטובלו ברביקיו , מיני חטיף קציצות סרטנים עם איולי בזיליקום , ומיני חטיף קציצות סרטנים .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את חומרי מי המלח, תוך ערבוב עד להמסת סוכר חום. שמרו כוס מי מלח לבישול עוף; כסו וקיררו.
מניחים את העוף בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את שארית מי המלח. סוגרים את השקית, דוחפים החוצה כמה שיותר אוויר; הופכים לציפוי העוף.
מניחים בקערה גדולה; מקררים 18-24 שעות, תוך כדי הפיכה מדי פעם.
מוציאים את העוף מהמי מלח ומעבירים אותו לסיר בישול איטי של 3 ליטר; זורקים את המי מלח לשקית.
מוסיפים כוס מי מלח ששמרנו ו-1/3 כוס עשן נוזלי לעוף. מבשלים, מכוסה, על אש נמוכה 4-5 שעות או עד שהעוף רך.
מוציאים את העוף; מצננים מעט. מסירים את נוזלי הבישול. חותכים את העוף בעזרת שני מזלגות ומחזירים לסיר בישול איטי. מוסיפים את רוטב הברביקיו ומחממים היטב.